Sitemap | by Design Valley

Hekwerken en Leuningen in (RVS en ALU) Roestvaststaal en Aluminium


RVS - ALU Trapleuningen
Een trapleuning van RVS kan een mooie toevoeging zijn aan een balustrade van RVS. De trapleuningen kunnen uiteraard ook los toegepast worden. De trapleuningen worden op maat voor u gemaakt. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. De ruimte waar de trapleuningen moeten komen, meten wij zelf op. De RVS trapleuningen van SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) zijn scherp geprijst en van een top kwaliteit. Wij hebben diverse modellen en leveren maatwerk. Het assortiment van trapleuningen van SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) is zeer uitgebreid. Met verschillende einddoppen en lengtes tot maar liefst 4 meter kunnen we zeggen dat er voor ieder model trap wel een passende leuning is samen te stellen. Zowel zonder als met een LED verlichting zijn onze rvs leuningen ook en zeer geschikt voor buiten toepassing.

RVS - ALU Balkonhekken, Sierhekwerken
Een balkonhek is een decoratief accent in de architectuur van uw woning. Het hekwerk vormt niet alleen een veilige begrenzing van uw balkon, maar is bovendien bijzonder fraai. SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) maakt het hek volledig op maat. Passend bij de ideeën die u of uw architect heeft, of volledig door ons ontworpen. Van klassiek Frans balkonhek tot strak en modern RVS designhek. Ook de montage nemen we voor onze rekening.
Al onze hekwerken kunnen door ons vakkundig gemonteerd en geplaatst worden. Wij zorgen voor een stevige grondverankering, en gebruiken RVS bevestigingsmiddelen. Staanders van gaashekwerk en dubbel staafmat hekwerk worden in de ongeroerde grond geheid. De staanders van spijlen en sierhekwerk worden ter plaatse aangestort. Dit garandeert niet alleen een stevige verankering maar zorgt er ook voor, dat het hekwerk er na jaren nog mooi bijstaat.

Spijlenpoorten
SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) levert en monteert enkele en dubbele spijlenpoorten tot 10 meter doorgang. Ook leveren wij draaihekken met spijlen leverbaar in ronde en vierkante uitvoering. De spijlenpoorten kenmerken zich door hoogwaardige uitstraling en de goede nastel mogelijkheden. Standaard zijn de spijlenpoorten voorzien van een degelijke europrofiel slotafsluiting. Afhankelijk van het beveiligingsrisico kan gekozen worden tussen drie soorten spijlenpoorten. De draaihekken kunnen desgewenst voorzien worden van een elektrische poortopener zowel boven als ondergronds.
Al onze hekwerken kunnen door ons vakkundig gemonteerd en geplaatst worden. Wij zorgen voor een stevige grondverankering, en gebruiken RVS bevestigingsmiddelen. Staanders van gaashekwerk en dubbel staafmat hekwerk worden in de ongeroerde grond geheid. De staanders van spijlen en sierhekwerk worden ter plaatse aangestort. Dit garandeert niet alleen een stevige verankering maar zorgt er ook voor, dat het hekwerk er na jaren nog mooi bijstaat.SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige Roestvast Stalen producten en ontwikkelt winkel- en interieurbouwconcepten. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. We realiseren zowel klantspecifieke als modulair opgebouwde producten. De producten van SRT SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) blinken uit in praktische werkbaarheid en worden uit hoogwaardige materialen vervaardigt. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor o.a.:Trappen en Balustrades, Trappen, Trapreling, Designtrap, Balustrades, Balustrade binnen, Balustrade buiten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal
en ALU aluminium) voor Hekwerken en Leuningen, Trapleuningen, Balkonhekken, Sierhekwerken, Spijlenpoorten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor Luchtgordijnen, Gebogen Luchtgordijnen, Rechte Luchtgordijnen, Luchtgordijnen Horizontale plaatsing, Luchtgordijnen Verticale plaatsing. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) in de Interieurbouw, aanrechtbladen, spoelbakken, toonbanken, kozijnen, plinten, Plafonds, keukens, Toegangspoorten, Doorloopsluizen, Toegangshekjes. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium)
in de volgende branches en vakgebieden:Banken en financiële instellingen, Luchthavens, Brandpreventie, Onderwijsinstellingen, Food Industrie, Ontspanning, recreatie, vermaak en amusement, Havens, Openbaar vervoer, Horeca, Restaurants, Cafe’s en Lunchrooms, Overheidsgebouwen, Hotels, Supermarkten en winkelcentra, Industriële sector, Toegangscontroleleveranciers, Installatiebedrijven, Tuincentra en groenvoorziening, Interieurbouw, winkelinrichting, Uitvaart en uitvaartverzorging, Jachtbouw, Visindustrie en visverwerkingsindustrie, Juweliersbranche, Ziekenhuizen en Zorginstellingen, Kantoorgebouwen

> Disclaimer