Sitemap | by Design Valley

RVS - ALU Luchtgordijnen (Gebogen)


SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk, Ede, Gelderland) heeft al vele jaren ervaring in het ontwikkelen van luchtgordijnen. Luchtgordijnen zorgen voor een ‘onzichtbare deur’ door gebruik te maken van luchtstromen. Hierdoor worden de temperaturen van de binnen- en de buitenlucht op een efficiënte manier gescheiden op het moment dat de deur open is. Wij hebben een compleet en gestructureerd productassortiment luchtgordijnen ontwikkeld, wat het mogelijk maakt om bijna elke wens te vervullen op het gebied van prestaties, design en kwaliteit. SRT Ede biedt een groot aantal verschillende producten aan voor exclusieve entrees, loketten, magazijnen en alle andere openingen waar een onzichtbare deur nodig is. Met een diversiteit aan verschillende lengten, capaciteiten en verwarmingstypen kunnen wij ook uw opening voorzien van een efficient onzichtbare deur.Uw wens is onze standaard, voor elke situatie een passend luchtgordijn. De fabriek van SRT is gevestigd in Ede, Gelderland.

SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) levert:
  • Gebogen Luchtgordijnen
  • Gebogen uitblaas (uitblaas-ornament) voor draaideuren
  • Rechte Luchtgordijnen
  • Luchtgordijnen Horizontale plaatsing
  • Luchtgordijnen Verticale plaatsing
Horizontale of verticale plaatsing van uw luchtgordijn?
In eerste instantie kan een luchtgordijn horizontaal boven de entree worden geplaatst. SRT heeft een unieke telescopische muurconsole ontwikkeld waardoor het mogelijk is om het luchtgordijn zo dicht mogelijk bij de deuropening te plaatsen en tevens de volledige breedte van de entree af te dekken. Hierdoor wordt het beste resultaat bereikt! In tweede instantie kan een luchtgordijn ook verticaal worden geplaatst. Door bijvoorbeeld twee verticale luchtgordijnen aan weerszijde van een deuropening te plaatsen kunnen hele brede entrees op een efficiënte wijze tochtvrij worden gehouden.

Intelligente Unit voor uw luchtgordijn
De intelligente unit zorgt ervoor dat alleen dan energie wordt geleverd als dit echt nodig is. Door het plaatsen van het intelligente unit in combinatie met het SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk, Ede, Gelderland) luchtgordijn ontstaat het voordeel dat er slechts een schakelaar kan worden gehanteerd voor de diverse functies. Het uitzetten van het luchtgordijn, het dichtdoen van de deur of het wijzigen van de instellingen levert hierdoor gebruikersgemak en tijdswinst op. Een bijkomend voordeel is dat u tevens één aanspreekpunt heeft voor service/onderhoud en vragen over uw complete entree.

Techniek van de Luchtgordijnen van SRT Ede
  • Individuele ventilatoren in het luchtgordijn zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling.
  • De mengkamer met instelbare lamellen zorgt voor een optimale snelheidsverdeling.
  • Unieke zijdelings uitblazende lamellen zorgen voor een brede luchtstraal, zodat het luchtgordijn niet breder dan de deur hoeft te worden.
  • De binnenstromende buitenlucht moet door het luchtgordijn. Binnen- en buitenlucht worden hierdoor optimaal gemengd waardoor tocht wordt voorkomen.
Het speciale onderhoudsvrije luchtgordijn
Dankzij de doordachte uitvoering van het luchtgordijn is geen veeleisend en periodiek filteronderhoud of reiniging van het aanzuigrooster nodig. Het eerste onderhoudsvrije luchtgordijn is een feit! Het luchtgordijn is ontworpen voor winkelingangen. Eenvoudige installatie met Plug and Play-functie. Standaard model voor horizontale montage. Verticale montage is ook mogelijk. Voor grote ingangen kunnen meerdere luchtgordijnen gecombineerd en met één regelaar bediend worden. Door de constructie van de uitblaaskamer ontstaat een gerichte en gelijkmatige luchtstroom. De buitenzijde van de luchtstraal heeft de hoogste snelheid waardoor de afscherming zeer efficiënt is. Door de goed afgewerkte constructie wordt de emissie van ventilatorgeluid verlaagd, het comfort verhoogd en energie bespaard tijdens het functioneren van het luchtgordijn. Dankzij de eenvoudige montagemoeren, installatievriendelijke wateraansluitingen en voorbedrade aansluitingen verloopt de installatie en het vullen snel. De unit kan via de voedingskabel gelijk worden aangesloten.

Design Voor het luchtgordijn is een aanzuigrooster overbodig. De inwendige luchtaanzuig vindt aërodynamisch achter een stijlvol voorpaneel plaats. Op deze manier geeft de technische unit de ingang een mooie uitstraling. Naar wens kan het voorpaneel in verschillende kleuren en met verschillende afwerkstrips, tegen meerprijs, uitgevoerd worden. De afdeling verkoop van SRT Ede (RVS maatwerk/specialist in Ede, Gelderland) verstrekt u graag meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Uw pand en entree
Wij kijken niet alleen naar de grootte van de opening en de fysieke omstandigheden die erop inwerken, maar ook naar de ruimte eromheen. Wij hebben standaard luchtgordijnen voor horizontale, verticale of inbouwmontage, zodat het apparaat altijd bij uw entree past. Niet alleen de deur die wij maken is onzichtbaar, we hebben ook bijna onzichtbare inbouwproducten voor omgevingen waar hoge eisen aan het ontwerp worden gesteld. Door hun zeer geavanceerde ontwerp worden onze luchtgordijnen steeds één met hun omgeving, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige Roestvast Stalen producten en ontwikkelt winkel- en interieurbouwconcepten. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. We realiseren zowel klantspecifieke als modulair opgebouwde producten. De producten van SRT SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) blinken uit in praktische werkbaarheid en worden uit hoogwaardige materialen vervaardigt. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor o.a.:Trappen en Balustrades, Trappen, Trapreling, Designtrap, Balustrades, Balustrade binnen, Balustrade buiten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal
en ALU aluminium) voor Hekwerken en Leuningen, Trapleuningen, Balkonhekken, Sierhekwerken, Spijlenpoorten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor Luchtgordijnen, Gebogen Luchtgordijnen, Rechte Luchtgordijnen, Luchtgordijnen Horizontale plaatsing, Luchtgordijnen Verticale plaatsing. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) in de Interieurbouw, aanrechtbladen, spoelbakken, toonbanken, kozijnen, plinten, Plafonds, keukens, Toegangspoorten, Doorloopsluizen, Toegangshekjes. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium)
in de volgende branches en vakgebieden:Banken en financiële instellingen, Luchthavens, Brandpreventie, Onderwijsinstellingen, Food Industrie, Ontspanning, recreatie, vermaak en amusement, Havens, Openbaar vervoer, Horeca, Restaurants, Cafe’s en Lunchrooms, Overheidsgebouwen, Hotels, Supermarkten en winkelcentra, Industriële sector, Toegangscontroleleveranciers, Installatiebedrijven, Tuincentra en groenvoorziening, Interieurbouw, winkelinrichting, Uitvaart en uitvaartverzorging, Jachtbouw, Visindustrie en visverwerkingsindustrie, Juweliersbranche, Ziekenhuizen en Zorginstellingen, Kantoorgebouwen

> Disclaimer