Sitemap | by Design Valley

Trappen en Balustrades in (RVS en ALU) Roestvaststaal en Aluminium


RVS - Aluminium trappen, traprelingen en designtrappen
RVS - Aluminium trappen en traprelingen van SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) hebben een aparte allure. RVS - Aluminium trappen en traprelingen: dé juiste keuze voor een mooi product, met aparte allure en kwalitatief uitstekend en met een tijdloos design. Zoeken we naar combinaties van natuurlijke materialen (hout, glas, aluminium) om ons interieur op een persoonlijke manier smaakvol in te richten. RVS - Aluminium is een materiaal dat daarbij zeer aantrekkelijk is en dat ook steeds meer gebruikt wordt voor de bouw van trappen.

De voordelen bij de keuze van een aluminium trappen en traprelingen zijn legio :
  • RVS - Aluminium is een uniek en tijdloos materiaal en past in elk interieur, zowel traditioneel als modern, nieuwbouw of renovatie.
  • RVS - Aluminium designtrappen en traprelingen zijn sober van vorm en hebben een strakke lijn. Er is keuze uit verschillende modellen, elk met een tijdloos design.
  • RVS - Aluminium worden op maat gemaakt volgens de afmetingen van uw project (hoogte, lengte, breedte) met bijgevolg een veelheid aan mogelijke parameters (die het comfort en de veiligheid bepalen): hellingshoek, optrede (hoogteverschil tussen 2 tredes, ideaal 18,5cm) en aantrede (vrije ruimte op trede van bovenaf gezien)
  • Diverse modellen van trappen en traprelingen zijn mogelijk: rechte steektrap, hoekbordes, overloopbordes en dubbel hoekbordes.
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen zijn zeer sterk, de sterkte is berekend op minimaal 300 kg/m².
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen zijn zeer krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Door de anodisatie (20μ) van het aluminium worden vuil en stof niet aangetrokken (niet elektrostatisch) en wordt het oppervlak goed bestand tegen corrosie en krassen (volstaat zonder problemen de vergelijking met bijna elke andere soort trap). Aluminium kan gewoon met vochtige doek gereinigd worden. Bovendien zijn ze bij normaal gebruik ook krasvrij. Bij eventuele beschadiging (bv. door de val van een zwaar voorwerp) kan de trede vervangen worden.
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden, want RVS - Aluminium is een metaal en neemt geen vocht op (geen vochtuitzettingen!). Onder invloed van temperatuur zet RVS - Aluminium beperkt uit (geen barsten of scheuren). RVS - Aluminium wordt ook niet aangetast door roest of verrotting, waardoor ze ook aan de kust geplaatst kunnen worden en zijn voorzien van antislip (bij voorkeur voor buitentoepassingen).
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen zijn budgetvriendelijk, dit door het toepassen van intelligente systemen.
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen zijn gemakkelijk te monteren. Als u een beetje handig bent, kunt u (zeker voor rechte steektrappen) het plaatsen zelf uitvoeren.
  • RVS - Aluminium trappen en traprelingen zijn er in diverse combinaties en soorten met verschillende materialen, te weten: houtentrap, natuurstenen trap, glazen trap, RVS trap, aluminium trap, gietijzeren trap, stalen trap als voor een spiltrap, wenteltrap, steektrap, kwart trap, vrijdragende trap en RVS balustraden.

Samen met u stellen we geheel naar uw wens en budget de trap voor uw interieur samen. Ook werken we samen met architecten en aannemers. De ene klant wenst een luxe design trap met een modern en strak uiterlijk die past bij hun interieur en een ander wil juist een klassiekere trap. De aparte vormgeving van onze allure trappen passen zowel in een woonhuis als in de utiliteitsbouw. SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) is een specialist op het gebied van ontwerp en combineren van allerlei soorten trappen. Het kan hier gaan om een hoofdtrap of een speciale vluchttrap of zelfs een meubelstuk. Voor de klant nemen wij een groot stuk zorg weg aangezien we het gehele traject begeleiden. Vanaf de offerte tot en met de oplevering begeleiden we het traject van inmeten, tekenen, plannen en monteren.

RVS - ALU Balustrades voor binnen en buiten
Met een balustrade van SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) maakt u een trappenhuis, overloop, vide of hal veilig voor uw huisgenoten en uzelf. Een balustrade van RVS heeft een mooie uitstraling en maakt de ruimte net even af. Een balustrade van SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) is maatwerk. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Ook meten wij zelf de ruimte op. Een balustrade kan geheel uit RVS of ALU gemaakt worden, maar een combinatie met (veiligheids-)glas, hout of andere materialen is ook mogelijk. Door ook te kiezen voor trapleuningen van RVS krijgt u een compleet geheel.SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige Roestvast Stalen producten en ontwikkelt winkel- en interieurbouwconcepten. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. We realiseren zowel klantspecifieke als modulair opgebouwde producten. De producten van SRT SRT (Specialist in RVS Maatwerk en ALU Maatwerk) blinken uit in praktische werkbaarheid en worden uit hoogwaardige materialen vervaardigt. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor o.a.:Trappen en Balustrades, Trappen, Trapreling, Designtrap, Balustrades, Balustrade binnen, Balustrade buiten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal
en ALU aluminium) voor Hekwerken en Leuningen, Trapleuningen, Balkonhekken, Sierhekwerken, Spijlenpoorten. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) voor Luchtgordijnen, Gebogen Luchtgordijnen, Rechte Luchtgordijnen, Luchtgordijnen Horizontale plaatsing, Luchtgordijnen Verticale plaatsing. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk in RVS - ALU (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium) in de Interieurbouw, aanrechtbladen, spoelbakken, toonbanken, kozijnen, plinten, Plafonds, keukens, Toegangspoorten, Doorloopsluizen, Toegangshekjes. Wij leveren diensten, producten en speciaal maatwerk (in RVS roestvaststaal en ALU aluminium)
in de volgende branches en vakgebieden:Banken en financiële instellingen, Luchthavens, Brandpreventie, Onderwijsinstellingen, Food Industrie, Ontspanning, recreatie, vermaak en amusement, Havens, Openbaar vervoer, Horeca, Restaurants, Cafe’s en Lunchrooms, Overheidsgebouwen, Hotels, Supermarkten en winkelcentra, Industriële sector, Toegangscontroleleveranciers, Installatiebedrijven, Tuincentra en groenvoorziening, Interieurbouw, winkelinrichting, Uitvaart en uitvaartverzorging, Jachtbouw, Visindustrie en visverwerkingsindustrie, Juweliersbranche, Ziekenhuizen en Zorginstellingen, Kantoorgebouwen

> Disclaimer